2017-12-12

Hwayugi minden mennyiségben

A mai is egy fantasztikus nap, már ami a Hwayugi promócióját illeti. Ugyanis így Lee Seung Git is láthatjuk, és egyre többet tudhatunk meg a készülő drámáról.
Először is, megjelentek a sorozat poszterei. Igen, többes szám, egyből kettőt kaptunk.




Most folytassuk az újabb teaserekkel. A tegnap általam 4.-nek jelölt 15 másodpercesnek van egy hosszabb változata is, itt láthatjátok.


Valamint ma újabbakat is kaptunk, amelyek az eddigiekhez képest egészen más hangulatot adnak a sorozatról. Ezeket sajnos még nem fordították le angolra, de a lényeg nagyjából az, hogy Woo Ma figyelmezteti Jin Sun Mit, hogy bármi különöset vagy furcsát lát, azt nem mondhatja el senkinek, majd arról van szó, hogy valaki meg akarja találni a lányt.
Son Oh Gong pedig arról biztosítja, hogy akármikor is hívja, ő ott terem, hogy megvédje. És tényleg feltűnik előtte. :)



Végezetül a tegnap lefordított kulisszákat és interjúkat tartalmazó videót is elhoztam feliratosan, ha valaki jobban kedveli ebben a formában:


És még egy infó: a sorozat sajtókonferenciáját valószínűleg pénteken tartják koreai idő szerint délelőtt 11 órakor. Ami azt jelenti, hogy péntek reggelre megint sok-sok látni- és olvasnivaló vár minket az interneten.
Alig maradt 10 nap a bemutatóig! Én már nagyon-nagyon várom.
------------------
Videó: youtube.com
Angol szöveg: LSGfan, Időzítés (többségében): LSG MX

2 megjegyzés:

  1. Szia Kati !Nem vagy egyedül a "várással". Borzasztóan izgulok,egy különleges mesevilágba fog bennünket elvezetni a sorozat.Seunggi biztosan remekelni fog,annyira tud az arcával is játszani,de úgy gondolom CSW is nagyot fog alakítani.Egyébként a szereplőgárda nem rossz választás.Nagyon jók a plakátok.Köszönöm az összefoglalót.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! Én biztos vagyok benne, hogy nagyon fogjuk élvezni ezt a sorozatot. Nekem már az csupa izgalom, ahogy apránként újabb és újabb részleteket tudok meg. Ha belegondolok, ez az első alkalom, hogy az első másodpercétől nyomom követek egy sorozatot.

      Törlés