2017-12-08

Lee Seung Gi MC szerepben januárban

Lee Seung Gi időbeosztása az új évben sem lesz kevésbé zsúfolt. Nyilván forgatják tovább a Hwayugi részeit, közben a variety műsorhoz is készülnek az újabb epizódok, habár még nem ismert a pontos dátum, de biztos, hogy közeledik a Goonghap bemutatása és ma azt is megtudhattuk, hogy egy díjátadón a műsorvezető szerepében láthatjuk őt.




Egész pontosan a 32. Golden Disk Awards-ról (Arany Lemez Díj) van szó, amelynek átadóját 2018. január 10-én és 11-én (szerda-csütörtök) 17 órától (koreai idő szerint, nálunk 9 óra) az Ilsan KINTEX Kiállítási Csarnokban rendezik meg. Az eseményt a JTBC/JTBC2 TV-csatorna fogja közvetíteni. 

Lee Seung Gi az első napon fog szerepelni, társa pedig Lee Sung Kyung színésznő (Cheese in the trap, Weightlifting Fairy Kim Bok Joo) lesz, amikor a digitális albumok legkeresettebbjeit díjazzák. A második napon Sung Si Kyung és Kang Sora tölti be az MC szerepét, ekkor a normál albumokat jutalmazzák.

A díjak jelöltjeit az alábbi oldalon olvashatjátok: jelöltek.
Az esemény hivatalos honlapja: 32. Golden Disk Awards

-------------------
Forrás: facebook.com, twitter.com, soompi.com

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a beszámolót.Vajon tudjuk-e nézni élőben,fogható-e nálunk ez a csatorna?Sajnos az AAA közvetítését nem tudtuk nézni .Talán felvételről később megnézhetjük a teljes díjátadót,korábbiak vannak a YT-on.Seunggi nagyon jó választás MC szerepre is,hiszen Ő már nagyon profi ebben is.Ragyogóan fog kinézni mint mindig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erről nincsenek még információim. A JTBC amennyire tudom, kábelcsatorna, azokhoz nehéz lehet linket találni, de talán nem lehetetlen. Majd figyelem a nemzetközi rajongók mozgolódásait, és ha tudok valamit, megosztom veletek. Sajnos ez is hétköznap lesz, nekem nem, vagy alig lesz lehetőségem követni az eseményeket, de én is abban bízom, sőt biztosan tudom, hogy felvételeket láthatunk majd később.

      Törlés