2017-12-16

Nem múlhat el nap hírek nélkül

Ma újabbat nyithattunk a képzeletbeli, nagyon különleges adventi naptárunkban, és mögötte most is találhattunk néhány meglepetést.

Hwayugi:
Reggel néhány kép köszöntött a közösségin, amelyen Lee Seung Gi és Oh Yeon Seo látható. Csak nem egy randi?
Tudjátok, hogy sok sorozat szerelmespárjának találnak ki nevük összevonásából egy közös nevet. Nos, ők ketten az 503 páros. 50, mint Oh Gong (koreaiul számolva az 5=oh, a 0=gong), és 3, mint Sam Jang (3=sam). Vagyis 503=oh-gong-sam.




A nap későbbi szakaszában Lee Seung Gi Instagramjára kerül fel pár kép, zajlik a 6. rész forgatása. Érdekesség, hogy a szövegkönyvön 제천대성님, azaz a Mennyekkel egyenlő nagy bölcs olvasható.




Jipsabu:
Habár előzőleg csak holnapra ígérték, mégis már ma láthattuk a Jipsabu variety egy előzetesét.


A videó első percét nem máshol vették fel, mint Seung Gi saját otthonában. Figyelitek a dátumot? 2017.10.31. Ez a leszerelés napja! Már akkor biztos volt a variety, de nekünk nem árulták még el... A videó megtekintése közben figyeljetek Seung Gi háta mögé is, mert már aznap különleges helyet kaptak a katonaságban kapott ereklyék. A beszélgetés során szóba kerül a katonaság is, Seung Gi mond pár szót a képességeiről és kifejezi abbeli reményét, hogy sok hölgy lesz a műsor vendége. Végülis 21 hónapot töltött csak férfiak között... És ekkor még nagyon friss volt az élmény.
A videó többi részében pedig azt láthatjuk, amikor Yook Sung Jae először találkozott Lee Seung Givel 2017.11.05-én. A srác kissé ideges volt, mivel lényegében Seung Gi egy rajongója, egy fellépés alkalmával pl. énekelte a Delete c. számot, és noraebangban gyakran választja a Love taught me to drink-et. Majd Sung Jae megkérdezte, hogy szólíthatja-e Seung Git hyungnak, aki ezt megengedte. Milyen furcsa lesz, Seung Gi most először nem a legfiatalabb egy variety-ben.
Az sajnos még mindig nem derült ki, hogy mikortól láthatjuk, de valószínűleg januárban.

--------------------------
Képek: Facebook, Instagram
Szöveg: soompi.com és Twitter kommentek alapján.

3 megjegyzés:

  1. Igen,minden napra jut valami érdekesség.Seunggi nem semmi,micsoda háttérmunka folyhatott,hogy így megszervezték a visszatérést.Szinte percre pontosan a leszerelés pillanatától kezdve már munkába állt.Én is figyeltem a felvételt,többször megállítva,hogy szemügyre vegyem az ereklyéket. Tágas nappaliban vagy dolgozó szobában forgattak.Jó volt ha csak egy kicsit is betekinteni a magánszférájába.Talán majd a műsorban többet is láthatunk belőle.Seunggi nagyon aranyos és közvetlen volt.Köszi az összefoglalót.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A YT-on találtam angol szöveggel,a fenti szerelmes pár jelenethez kapcsolódik.https://youtu.be/Krc0DkbyvGo

      Törlés
    2. Köszönöm a videót! A szöveg nem sok újat árul el, mint amit már tudunk. Összefoglalva: a képek alapján épp egy randin vannak, amiben Jin Sun Minek nem volt eddig része, így próbálja élvezni a pillanatot. Son Oh Gong megérti, hogy nehéz lehet a lánynak, aki látja a szörnyeket, így a karakterétől nem várt módon viszonyul a szituációhoz, hagyja, hogy a lány a vállára dőljön. Ez volt az első gyengéd jelenet, amit felvettek, a fiatalok sokat beszélgettek előtte, így barátságos légkör alakult ki köztük, nem okozott nekik nehézséget eljátszani egy párt. LSG arról is megbizonyosodott, hogy OYS-nak elég kényelmes-e a vállára hajtania a fejét. Valószínűleg ez a jelent jelzi a kibontakozó románcuk kezdetét.

      Törlés